Roser Monforte

 

Llicenciada en el Grau Superior de Música a l'ESEM Taller de Músics, en especialitat de saxo.Comença a estudiar música als 14 anys a l'EMM Olesa de Montserrat, amb Oriol Camprodon i comença a participar en formacions musicals com la Big Band de l'EMM d'Olesa de Montserrat, entre d'altres.

 

Ha estudiat amb professors com Perico Sambeat, Jon Robles, Gabriel Amargant, Ramon Cardo, Vicenç Solsona, David Pastor, etc.

 

Actualment, dirigeix JAZZ DO IT i AFROCATALAN OMELET SOUL BAND.

És membre de l'Original Jazz Orquestra (OJO) del Taller de Músics, amb actuacions al costat d'artistes reputats com Martirio, Soledad Jiménez, Fermín Muguruza, Jorge Pardo, Cris Juanico, Fundación Tony Manero, La Mala Rodríguez, Big Mama, Antonio Zambujo o Santiago Auserón.

 

Ha treballat en nombroses bandes i grups d'estils diversos. Els més rellevants: Makarra Funk, El Conjunto musical de Corte Moderno, Möek (música mediterrània i dels Balcans), Om Tara Project (música jazz/hindú),  o amb el cantautor sard Carlo Donneddu.

 

Pel que fa a teatre, va ser membre de la Companyia de Teatre Comediants, en l'espectacle Dimonis, amb actuacions arreu del món com Taiwan, Rumania o Bèlgica.

 

Ha participat en festivals reconeguts com el Festival de Jazz de Donosti, Festival SOS de Múrcia, el Festival Grec de Barcelona o el Festival Connexions de Barcelona. I ha actuat en sales i teatres de renom com el Palau de la Música Catalana, El teatre Grec de Barcelona, l'Auditori o l'estadi O2 de Londres. 

 

© 2023 por La Mica Díaz. Creado con Wix.com