top of page

Roser Monforte

 

Llicenciada en el Grau Superior de Música, en especialitat de saxo. Comença a estudiar música als 14 anys a l'EMM Olesa de Montserrat,  i comença a participar en formacions musicals com la Big Band de l'EMM d'Olesa de Montserrat, entre d'altres.

 

Ha estudiat amb professors com Perico Sambeat, Dick Oatts, Gabriel Amargant, Ramon Cardo,  etc.

 

Ha treballat en nombroses bandes i grups d'estils diversos com ara OM TARA PROJECT, banda que fusiona el jazz i la música de l'Índia. O l'espectacle I'M A SOUL WOMAN amb part dels músics de la Fundación Tony Manero, que homenatja les cantants pioneres de la música negra, funk, soul, blues.

 

Actualment, dirigeix l'espectacle de música i dansa contemporània TAD!  i  la formació ROSER MONFORTE TRIO. 

Ha gravat diversos discos com a sideman, i n'ha tret dos de propis, HAIKU i SONGS OF LANDSCAPE.

És membre de la MICAELA CHALMETA BIG BAND (big band formada íntegrament per dones) i de  l'Original Jazz Orquestra (OJO) del Taller de Músics, amb actuacions al costat d'artistes reputats com Martirio, Soledad Jiménez, Fermín Muguruza, Jorge Pardo, Cris Juanico, Fundación Tony Manero, La Mala Rodríguez, Big Mama, Antonio Zambujo o Santiago Auserón.


 

Pel que fa a teatre, va ser membre de la Companyia de Teatre Comediants, en l'espectacle Dimonis, amb actuacions arreu del món com Taiwan, Rumania o Bèlgica.

 

Ha participat en festivals reconeguts com el Festival de Jazz de Donosti, Festival SOS de Múrcia, el Festival Grec (Barcelona), el Festival Connexions (Barcelona), Festival Curtcircuit (Barcelona), Festival San Miguel Mas i Mas (Barcelona), Festival Aphònica (Girona). I ha actuat en sales i teatres de renom com el Palau de la Música Catalana, El teatre Grec de Barcelona, l'Auditori o l'estadi O2 de Londres. 

 

bottom of page